Dialog Title
Dialog Message
Sajtómegjelenéseink|Karrier|00 36 46 502 220|00 36 46 500 390
 
Rólunk

Vállalati küldetés és értékek

 

Kép

Stratégiai terveink kapcsán, megfogalmazásra került vállalati missziónk (küldetésünk), mely a következő:

Hisszük, és a társadalom számára is közvetíteni kívánjuk, hogy a termőföld örök, folyamatosan növekvő érték, ezáltal biztonságos és értékálló vagyontárgy.

Valljuk, hogy sikerünk záloga Ügyfeleink elégedettsége, melynek elérése érdekében ügyfeleinket és igényeiket megismerjük, s magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk számukra.

Tesszük ezt azáltal, hogy szaktudásunkat, tapasztalatainkat, kapcsolat- és információs rendszerünket legjobb tudásunk szerint használjuk fel, valamint levesszük az ügyletek lebonyolításának és a kapcsolódó ügyintézésnek a terhét Ügyfeleink válláról.


"sikerünk záloga Ügyfeleink elégedettsége"

 

 

Vállalati értékeink


 Kép

Két évtizedes tapasztalat a termőföld piaccal kapcsolatosan (jogszabályok, támogatások,  árak, agrár jellegű értékelések)  gyakorlatilag minden érintett terület vonatkozásában.

Kialakult kapcsolatrendszerünk a földtulajdonosokkal, haszonbérlőkkel,  földhivatalokkal, önkormányzatokkal, falugazdászokkal, egyéb érintett személyekkel/szervezetekkel, mely sokszor segíti munkánk végzését.

A kifejlesztett "know-how", munkamódszereink, melyek az évek során "finomodtak" és mára saját fejlesztéssel készült speciális informatikai rendszerünkben, a Balanced Score Card rendszeren alapuló tervezési módszereinkben öltenek testet, melyek jelentősen megkönnyítik/meggyorsítják a minőségi és hatékony munkavégzést.

Magasan kvalifikált, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink, akik között megtalálhatóak az összes szakmai és kapcsolódó terület szakértői: jogászok; pénzügyi-, informatikai- és agrár szakemberek; értékesítők; ügyfél kapcsolattartók és adminisztratív munkatársak.

Ügyfélközpontú működésünk, melynek során megbízóink igényeit megismerve, érdekeit szem előtt tartva, erőforrásainkra és tapasztalatunkra támaszkodva minden terhet leveszünk vállukról, biztosítva ezzel a termőföld alapú befektetések olyan egyszerű megvalósítását, mintha ügyfelünk például egy banki lekötést intézne (mivel a befektetéssel kapcsolatos, mögöttes munkát és szakértelmet 100%-ban mi adjuk).

 Kép

 

 

 

 
Vissza az oldal tetejére
TISZACASH Zrt. Minden jog fenntartva.
Powered by PSIntra Framework © 2012 PRIME Computer