26 HEKTÁR TANYA

LAJOSMIZSE, BÁCS-KISKUN MEGYE

26 hektár tanya (Lajosmizse, Bács-Kiskun megye)

Lovas panzió az álma? Valósítsa meg!
Eladásra kínálunk Lajosmizse külterületén egy 26,73 Ha (267307 m2)nagyságú összefüggő területet, melynek fő vonzereje lovas tanya mivolta. A terület művelési ágát tekintve a tanya mellett nagyrészt szántó, kisebb gyeppel, erdővel.
A tanyán több felújított istálló található összesen 12 nagy lovas boksszal. Az egyik padlásán siló található, melyből a lent található takarmánykeverő dolgozik. A siló mellett kb. 100 körbálának van hely, melynek szállítását szállítószalag könnyíti meg. A lovaknak egy kb. 15Ha-os legelő-kifutó lett kialakítva.
Egy kétemeletes lakóház és két vendégház van a telephelyen, illetve még egy lakóház található, melyben a jelenlegi tulajdonos lakik. Van garázs autók és traktorok részére, valamint hatalmas terület mezőgazdasági gépek, eszközök és szerszámok tárolására. Az egész udvar, melyen a 3 lakóház és a karám elhelyezkedik, bokrokkal és gondozott gyeppel övezett. A gyepet számítógép-vezérelt locsolóberendezés öntözi naponta kétszer.
Található a tanyán egy kb. 300 nagyméretű kör bálának elegendő fóliasátor, hitelesített ivóvizes kút, egy másik kút, mely szélmalom segítségével juttatja el a talajvizet az 1300 m3 nagyságú víztárolóba.
A gáz be van vezetve az utcába, a létesítmény aszfaltozott úton elérhető. A tanyán mozgásérzékelő és videokamera működik. A mozgásérzékelők biztonsági céghez vannak bekötve.

A terület saját használatban van.

További részletek kapcsán hívja kollégánkat munkanapokon 8-16 óra között.

Képek

Keressen minket bizalommal! +36 20 275 5555

Felkeltettük érdeklődését?

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.