Gyöngyössolymos

Eladó ingatlan Gyöngyössolymoson!

Az elaó terület Gyöngyössolymoson található, amely remek lehetőséget kínál. Összesen 3 helyrajzi számot foglal magában, a teljes nettó területe 9,44 hektár.

Az ingatlan részei a következők:

  • 7 hektár egyéb művelési terület, amelyen jelenleg szőlős található. Ez a szőlős már 2015 óta sikeresen működik, és lehetőséget kínál a szőlőtermelésre és a bortermelésre.
  • Az ingatlan egyik helyrajzi száma jelenleg szántó, azonban szőlőtelepítésre alkalmas és engedélyezett terület. Ez nagyszerű potenciált jelent a szőlőtermesztők számára, akik szeretnének újabb szőlőültetvényt létrehozni.
  • 2,5 hektár szántó, amely jelenleg saját használatban van. Azonban ez a terület szőlőtelepítésre is alkalmas, így a jövőben szőlőültetvényt alakíthat ki rajta.

Az ingatlan ára mindösszesen 25.318.860 forint. Ez terület nagyszerű befektetési lehetőségeket kínál a mezőgazdasági tevékenységek és szőlőtermelés iránt érdeklődők számára.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, a további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

Képek

Keressen minket bizalommal! +36 20 808-7285

Felkeltettük érdeklődését?

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.