Eladó szálloda, hotel, panzió…

Befektetők figyelmébe ajánljuk a Miskolc zöldövezeti részén található egykori DAM Vendégházat!

A telekegyüttes (3 hrsz) területe 8341 m2, míg a rajta álló felépítmény bruttó alapterülete ~ 3027 m2 /nettó ~2557 m2/.

A napjainkban is impozánsnak mondható épület szerkezeti állapota kifogástalan, esztétikai és műszaki felújítást ugyan igényel, de ez lehetőséget ad az igényeknek és az ellátandó funkciónak megfelelő gépészet és enteriőr megvalósítására.

A korábbi megnevezése /Vendégház/ is mutatja, hogy az ide érkező prominens vendégek kényelmét volt hivatott szolgálni. Kialakítása is ennek megfelelő, található az ingatlanban bálterem, tárgyaló, társalgó, saját konyha és étterem, belső erkély, valamint egy a belső udvarban kialakított közösségi tér, saját szökőkúttal, továbbá lifttel és teherlifttel is rendelkezik. Ma is megtalálhatóak a márványburkolatok, a homlokzati szobrok.

Az épület kialakítása (pince + földszint + két szint + padlás szintmegosztás) és szobái, tágas terei, tárgyaló helyiségei, konyhája, stb kifejezetten alkalmassá teszi, hogy akár idősek otthonaként, hotelként vagy munkásszállóként funkcionáljon.
Kibővített átalakítást követően akár oktatási intézmény, szociális ellátó hely, kiállító terem, stb is kialakítható az ingatlanban.

A számtalan szolgáltató funkcióval feltölthető ingatlant a reális ár alatt szerezheti most meg.

Ár: 350.000.000.-Ft + ÁFA

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keressen bennünket!

Posted in Ingatlanfejlesztés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 9 =