Eladó fejlesztési terület ipari park mellett

Dunaföldváron az északi ipari park mellett eladó közel 300 000 m2 alapterületű, egybefüggő, kizárólagos tulajdonban álló, ipari terület, melynek déli szomszédjában olyan neves cégek találhatóak, mint a Vajda-Papír, a bioetanol üzem, vagy a Lukoil.


Jelenleg is gazdasági-ipari övezeti besorolás alá tartozik az ingatlan, ez kedvez a fejlesztési célú tervek mielőbbi megvalósíthatóságának.


Alapterülete miatt kiválóan alkalmas lehet kiemelt beruházások kivitelezésére is, de akár kisebb, 3 000 m2-es telkekre is osztható, hogy kis- és középvállalkozások telephelyeként szolgáljon.


A terület beépíthetősége 60%, elhelyezkedése és megközelíthetősége kiváló (mellette a 6. számú főút, közelében az M6 autópálya, a bővülő M8 autópálya). Vételár 6 000 Ft/m2.


Valósítsa meg Dunaföldváron elképzeléseit!
További részletek kapcsán hívja kollégánkat munkanapokon 8-16 óra között.

miskolc-dam

Eladó szálloda, hotel, panzió…

MUNKÁSSZÁLLÓnak alkalmas épület!

Miskolc zöldövezeti részén eladó az egykori DAM Vendégház! Kiváló lehetőség munkásszálló vagy hotel kialakítására.

A telek együttes (3 hrsz) területe 8341 m2, míg a rajta álló felépítmény bruttó alapterülete ~ 3027 m2 /nettó ~2557 m2/.
Az épület szerkezeti állapota kifogástalan, esztétikai és műszaki felújítást ugyan igényel, de ez lehetőséget ad az igényeknek és az ellátandó funkciónak megfelelő gépészet és enteriőr megvalósítására.

Az épület kialakítása (pince + földszint + két szint + padlás szintmegosztás), szobái, közösségi terei, konyhája, étterme, stb kifejezetten alkalmassá teszik például munkásszálló vagy hotel, de akár öregek otthona kialakítására is. Az ingatlan lifttel és teher lifttel is rendelkezik (újra üzembe helyezéséről gondoskodni kell), belső tereit számos helyen márványburkolat fedi.

A számtalan szolgáltató funkcióval feltölthető ingatlant a reális ár alatt szerezheti most meg. Ára (a felépítmény nettó alapterületére vetítve): 130 000 Ft/m2 + ÁFA!.
További részletek kapcsán keressen!

Verseg, Pest megye

Budapesttől ~ 50 km távolságra Verseg belterületén, lakóövezet közvetlen közelében, összesen 11,7034 ha nagyságú, jelenleg még szántóként nyilvántartott ingatlan-csoportot kínálunk megvételre.

Az építési szabályzat módosítása folyamatban van, amely alapján Lke-2, azaz kertvárosias lakóterület besorolás alá tartoznak majd az ingatlanok.
Az ingatlan-csoport alkalmas fejlesztésre, Verseg belterületén akár új utcák, kertvárosias övezet kialakítására.

Az Lke – Kertvárosias lakóterület sajátos előírásai:
Kialakítható legkisebb telek területe: 800 m2
Legnagyobb terepszint feletti beépítettség: 30%
Legkisebb zöldfelületi arány: 60%,
Legnagyobb épületmagasság: 4,5 m,
Az épület legmagasabb pontja: 7,5 m,
Telken belül az oldalkert legalább 4,5 m, míg a hátsókert legalább 6 m.,
A telken elhelyezhető maximális épületszám és maximális lakásszám: 2.

Az ingatlan vételára: 120 millió Ft