DAM VENDÉGHÁZ

MISKOLC, BORSOD MEGYE

DAM Vendégház (Miskolc, Borsod megye)

INGATLAN

Kizárólagos tulajdon (1/1)
Elhelyezkedés: Miskolc-Diósgyőr
Alapterület: 8341 m2
Beépített terület:
bruttó 3027 m2
nettó 2557 m2

ÉPÜLET

Szerkezeti állapot: kifogástalan
Felújítandó: műszakilag, esztétikailag
Szintjei: pince + földszint + két szint + padlás (lift jelenleg zárva)
Helyiségei: szobák fürdőszobával, közösségi helyiségek, szociális és kiszolgáló helyiségek

HASZNOSÍTÁS

Kialakítható:
Irodaház (kész tervek)
Hotel, hostel
Idősek otthona (kész tervek)
Munkásszálló (kész tervek)
Oktatási intézmény
Szociális ellátóhely
Kiállító terem, stb.

Eladó épület, munkásszálló funkcióval, rendelkezésre álló vázlattervek alapján 200 fő részére!

Megvételre kínáljuk az egykori DAM Vendégházat, amely kiváló lehetőséget kínál munkásszálló, hotel vagy hostel kialakítására. Az ingatlan az Újgyőri főtér közvetlen közelében helyezkedik el. Az Art Deco stílusban 1939-ben épült épület a környező rendezett park és a kitűnő tömegközlekedési kapcsolatok révén is vonzó. 650 méteren belül élelmiszerbolt, dohánybolt, étterem, benzinkút, fitness, gyógyszertár elérhető!

Az ingatlan telek területe 8341 m² (három helyrajzi számon), míg a rajta álló felépítmény bruttó alapterülete 3027 m², nettó alapterülete pedig 2557 m². Az épület szerkezeti állapota kifogástalan, bár esztétikai és műszaki felújítást igényel, ami lehetőséget biztosít az igényeknek és az ellátandó funkciónak megfelelő gépészet és enteriőr megvalósítására.

Az épület pince, földszint, két szint és beépíthető tetőtér szintmegosztással rendelkezik, szobái, közösségi terei, konyhája és étterme kifejezetten alkalmassá teszik munkásszálló, hotel, de akár öregek otthona kialakítására is. Az ingatlan lifttel és teherlifttel is rendelkezik. Belső tereit számos helyen márványburkolat fedi.

Az épületre munkásszálló létesítésére vonatkozó vázlatterv készült, amely 170-200 fő elszállásolását veszi figyelembe, közösségi terekkel, minden lakóegységhez külön zuhanyzós vizesblokkal.

Az épületet különösen vonzó befektetési lehetőséggé teszi, hogy a „Munkásszállások a versenyszférában” elnevezésű munkaerőpiaci program keretében pályázati pénz igényelhető max.200 fő elszállásolására, a régióban 75%-os intenzitású támogatással, amelynek összege eléri a 4,8 millió forint/főt.

Ez az ingatlan most reális ár alatt szerezhető meg, 183.000 Ft/m² + ÁFA áron (a felépítmény nettó alapterületére vetítve).

Ha felkeltettük érdeklődését, további részletekért és a személyes megtekintés egyeztetéséért hívjon bizalommal!

Képek

Keressen minket bizalommal! +36 46 502 220
Írjon üzenetet!

Felkeltettük érdeklődését?

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.