Rólunk

Rólunk

Cégismertető

A TISZACASH Zrt. 1998 óta működik a termőföld-kereskedelem,   -közvetítés és a kapcsolódó szolgáltatások területén, a piacon szinte egyedülálló szolgáltatásokkal. Az elmúlt évek során elért dinamikus fejlődés eredményeképpen, cégünk mára a piac jelentős szereplője lett, több milliárdos termőföld alapú befektetői portfóliót kezel.
Miskolci székhellyel működő cégünk a belvárosban 500 m2 irodaterületen, kiváló felszereltséggel és harmincnál is több jól felkészült munkatárssal áll ügyfelei rendelkezésére. Ügyfeleink az ország egész területéről vannak. Termőföldterületek vonatkozásában elsősorban Kelet-Magyarországon vagyunk jelen, de az ország számos helyén kínálunk ingatlanokat.

Fejlődésünk dinamizmusának további fenntartására ad alapot, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben a tőzsdék és a pénzpiacok hullámzása közepette egyre több befektető fordul a termőföld nyújtotta biztonság és stabil hozam irányába.

Ne késlekedjen, fektessen be Ön is egy olyan üzletágba, amely nemcsak időtálló, hanem az egyik legjövedelmezőbb befektetési forma, hiszen a hasznosítás által termelt jövedelmen kívül maga a termőföld értéke is folyamatosan növekszik, amely csak az elmúlt 10 évben megháromszorozódott és ez a folyamat nem áll meg.

Miért válasszon minket termőfölddel kapcsolatban?

Több évtizedes
tapasztalat

Több mint két évtizedes tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Profi, szakértő
munkatársak

Magasan kvalifikált, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják a jelentkezését, hogy segíthessenek termőfölddel kapcsolatban.

Széleskörű
kapcsolatrendszer

A földtulajdonosokkal, haszonbérlőkkel, földhivatalokkal, önkormányzatokkal, falugazdászokkal, egyéb érintett személyekkel/szervezetekkel fennálló kapcsolatunkat az Ön szolgálatába állítjuk.

Kipróbált, bevált szakmai módszertan

A kifejlesztett “know-how”, munka módszereinkkel tudunk valóban értéket teremteni Önnek.

Az Ön befektetési céljainak eléréséért dolgozunk

Tehermentesítjük Önt, gondoskodunk mindenről, amivel megbíz minket termőföldjével kapcsolatban.

Felkeltettük érdeklődését?

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Vezetőség

Nagy Ferenc

Vezérigazgató

Kapcsolat

"A termőföld biztos hozam, örök érték."

Tiszacash

"Vegyetek termőföldet, mert ennek a termelőeszköznek a gyártása befejeződött"

Mark Twain

"Kényelmes érzés tudni, hogy a saját földeden állsz. A föld az egyetlen dolog, ami nem repülhet el."

Anthony Trollope

Termőföld tudástár

TermőföldTermőföld vásárlás
2022.03.16.

Termőföld adásvétel menete

Az ellenjegyző ügyvéd a szerződést megküldi a területileg illetékes polgármesteri hivatal részére, hogy a hirdetőtáblájára kifüggesszék azt, az elővásárlásra jogosultak megnyilatkoztatása céljából. Kifüggesztési időtartam: 60 naptári nap. (Számolni kell további 2+8+8 nappal, mivel…
HaszonbérletSaját használatTermőföldTermőföld vásárlás
2022.02.20.

Termőföld vásárlás – hasznos információk

Egy hektár föld árát általánosságban nem lehet megmondani, hiszen számos tényező befolyásolja egy-egy földterület értékét. Beszélhetünk országos és regionális átlagárakról, azonban egy konkrét termőföld területet mindig egyedileg kell értékelni, minimálisan…
HaszonbérletTermőföld
2022.01.07.

Mi az a mezőgazdasági haszonbérlet?

A termőföldet a jelenlegi jogszabályok alapján művelési kötelezettség terheli. Előfordulhat, hogy a földtulajdonosok termőföldjük hasznosítását nem maguk szeretnék végezni, így szakemberre bízzák, haszonbérbe adják. Ezt azonban nem minden esetben tehetik…

Felkeltettük érdeklődését?

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.