Alsóújlak

Lovas Panzió / kávézó / étterem / üzlethelyiség

A képeken látható vendéglátó egység keresi új tulajdonosát. Kiváló befektetési lehetőség!

A fő épület 1993-ban épült, melynek a falazata tégla.
Több mint 800 nm-es hasznos alapterülettel rendelkezik a panzió. Szálló szobák az emeleten találhatóak. Az U alakú folyosóról 11 külön álló, saját fürdővel rendelkező szobába lehet bemenni. A többnyire 2-3 férőhelyes szobák rendelkeznek fűtőtesttel és nyitható ablakkal. A keskeny folyosón 6 privát szoba került kialakításra amely szintén minden alapvető szükségletet kielégít.

Fűtését tekintve költséghatékony, mivel nem lett bevezetve a gáz, hanem vegyes tüzelésű (fa tüzelésű), illetve cserépkályha biztosítja a panzió optimális hőmérsékletét.

A melegvízről egy 600 literes (vegyes tüzelésű) bojler gondoskodik, valamint egy 180 literes villany bojler is kialakításra került.

Az alsó szinten található a közel 200 nm-es étterem, fogadó tér, ebédlő. Bárpult, recepció, valamint vendég és privát illemhelyek is kialakításra kerültek. Természetesen saját konyhával is rendelkezik a panzió, amely a HCCP szabályainak megfelelően lett kialakítva. A berendezéseket és a gépeket is tartalmazza a vételár.
Két különálló pince helyiséggel is rendelkezik az ingatlan.

A panzió mögött 2007-ben épült egy közel 200 nm-es melléképület, amely wellness részként funkcionált. (úszómedence)

Az előtte lévő kamion parkoló is részét képezi a vételárnak, valamint a mellette lévő raktárépületet is, amely régen boltként funkcionált.

A panzió körüli földterületek megvásárlására is van lehetőség.

Képek

Keressen minket bizalommal! +36 20 808-7285

Felkeltettük érdeklődését?

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.